Anàlisi de la tensió arterial

A la nostra farmàcia seguim un procediment normalitzat de la mesura de la tensió arterial en el qual avaluem els malalts hipertensos i fem un seguiment dels pacients no diagnosticats i controlem els normotensos.

Dermocosmètica

Deixi’s assessorar per nosaltres que li oferirem els productes més apropiats a les seves necessitats i interessos. Tenim una gran varietat de productes facials i corporals tant per a dones, homes com nens. A més, dos cops a l’any tenim sessions d’estètica dutes a terme per una professional de la Sensilis que li farà una higiene facial, un estudi de la pell, li aplicarà un tractament facial i la maquillarà.

Servei de dietètica i nutrició

Disposem d'una nutricionista que t'assessorarà com controlar el teu pes de forma saludable, t'ensenyarà a menjar bé i et farà una dieta personalitzada tenint en compte tots els teus paràmetres. Et farà un seguiment de forma quinzenal o mensual (com tu desitgis).

El preu de la sessió són 25€.

Formulació magistral

Al laboratori de la nostra farmàcia elaborem fórmules magistrals sota prescripció mèdica, tant càpsules com gels, cremes, emulsions, solucions, suspensions, etc.

Anàlisi de la glucosa i/o del colesterol

Realitzem anàlisis ràpids dels seus nivells en colesterol i glucosa. Cal que vingui a la farmàcia a primera hora del matí en dejú i l’assessorem en cas de que aquests surtin elevats.

Anàlisi capil·larAnàl

Anualment, vé a la farmàcia una analista capil·lar del laboratori Klorane amb una amplia experiència en l'estudi dels cabells. Fa una anàlisi gratuït i després recomana els productes més adequats per tenir cura del teu cabell.

Servei Personalitzat de Dosificació (SPD)

A la nostra farmàcia preparem la medicació del pacient amb uns blísters molt còmodes. Aquest sistema està indicat per a pacients que prenen molta medicació o bé, que els costi organitzar-se.

Si ho necessites, vine a veure'ns i t'informarem de com funciona aquest servei exactament.

Homeopatia

Deixa’t aconsellar a la nostra farmàcia sobre la teràpia homeopàtica més indicada en cas de símptomes menors.

Infantil

Vine a fer el seguiment de pes del teu nadó a la farmàcia de forma totalment gratuïta. També preparem paneres per a recent nascuts amb els productes més competents al preu que decideixis.

Col·locació d'arracades en nens i adults

A la farmàcia disposem de l’aparell adequat i de les arracades esterilitzades i adients per a fer-ho.

Farmàcia Ciurana. Migdia, 54. 17003 Girona. 972.200.280

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now