Anàlisi de la tensió arterial

A la nostra farmàcia seguim un procediment normalitzat de la mesura de la tensió arterial en el qual avaluem els malalts hipertensos i fem un seguiment dels pacients no diagnosticats i controlem els normotensos.

Dermocosmètica

Deixi’s assessorar per nosaltres que li oferirem els productes més apropiats a les seves necessitats i interessos. Tenim una gran varietat de productes facials i corporals tant per a dones, homes com nens. A més, dos cops a l’any tenim sessions d’estètica dutes a terme per una professional de la Sensilis que li farà una higiene facial, un estudi de la pell, li aplicarà un tractament facial i la maquillarà.

Servei de dietètica i nutrició

Disposem d'una nutricionista que t'assessorarà com controlar el teu pes de forma saludable, t'ensenyarà a menjar bé i et farà una dieta personalitzada tenint en compte tots els teus paràmetres. Et farà un seguiment de forma quinzenal o mensual (com tu desitgis).

El preu de la sessió són 20€.

Formulació magistral

Al laboratori de la nostra farmàcia elaborem fórmules magistrals sota prescripció mèdica, tant càpsules com gels, cremes, emulsions, solucions, suspensions, etc.

Servei Personalitzat de Dosificació (SPD)

A la nostra farmàcia preparem la medicació del pacient amb uns blísters molt còmodes. Aquest sistema està indicat per a pacients que prenen molta medicació o bé, que els costi organitzar-se.

Si ho necessites, vine a veure'ns i t'informarem de com funciona aquest servei exactament.

Infantil

Vine a fer el seguiment de pes del teu nadó a la farmàcia de forma totalment gratuïta. També preparem paneres per a recent nascuts amb els productes més competents al preu que decideixis.

Anàlisi de la glucosa i/o del colesterol

Realitzem anàlisis ràpids dels seus nivells en colesterol i glucosa. Cal que vingui a la farmàcia a primera hora del matí en dejú i l’assessorem en cas de que aquests surtin elevats.

Anàlisi capil·larAnàl

Anualment, vé a la farmàcia una analista capil·lar del laboratori Klorane amb una amplia experiència en l'estudi dels cabells. Fa una anàlisi gratuït i després recomana els productes més adequats per tenir cura del teu cabell.

Farmàcia online

És la nostra farmàcia online on pots trobar una àmplia gamma de productes de gran qualitat, eficàcia i seguretat per a tu i tota la teva família, des de productes per a la higiene i la hidratació, la cura dels teus infants, dermocosmètics, productes naturals, lots i detalls per regalar a distància.

Homeopatia

Deixa’t aconsellar a la nostra farmàcia sobre la teràpia homeopàtica més indicada en cas de símptomes menors.

Farmacioles

Organitzem farmacioles per a particulars, entitats i empreses amb productes recomanats en funció de les necessitats corresponents.

Col·locació d'arracades en nens i adults

A la farmàcia disposem de l’aparell adequat i de les arracades esterilitzades i adients per a fer-ho.

Farmàcia Ciurana. Migdia, 54. 17003 Girona. 972.200.280

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now