Anàlisi de la tensió arterial

A la nostra farmàcia seguim un procediment normalitzat de la mesura de la tensió arterial en el qual avaluem els malalts hipertensos i fem un seguiment dels pacients no diagnosticats i controlem els normotensos.

Dermocosmètica

Deixi’s assessorar per nosaltres que li oferirem els productes més apropiats a les seves necessitats i interessos. Tenim una gran varietat de productes facials i corporals tant per a dones, homes com nens. A més, dos cops a l’any tenim sessions d’estètica dutes a terme per una professional de la Sensilis que li farà una higiene facial, un estudi de la pell, li aplicarà un tractament facial i la maquillarà.

Anàlisi de la glucosa i/o del colesterol

Realitzem anàlisis ràpids dels seus nivells en colesterol i glucosa. Cal que vingui a la farmàcia a primera hora del matí en dejú i l’assessorem en cas de que aquests surtin elevats.

Servei Personalitzat de Dosificació (SPD)

A la nostra farmàcia preparem la medicació del pacient amb uns blísters molt còmodes. Aquest sistema està indicat per a pacients que prenen molta medicació o bé, que els costi organitzar-se.

Si ho necessites, vine a veure'ns i t'informarem de com funciona aquest servei exactament.

Formulació magistral

Al laboratori de la nostra farmàcia elaborem fórmules magistrals sota prescripció mèdica, tant càpsules com gels, cremes, emulsions, solucions, suspensions, etc.

Homeopatia

Deixa’t aconsellar a la nostra farmàcia sobre la teràpia homeopàtica més indicada en cas de símptomes menors.

Infantil

Vine a fer el seguiment de pes del teu nadó a la farmàcia de forma totalment gratuïta. També preparem paneres per a recent nascuts amb els productes més competents al preu que decideixis.

Col·locació d'arracades en nens i adults

A la farmàcia disposem de l’aparell adequat i de les arracades esterilitzades i adients per a fer-ho.

Farmàcia Ciurana. Migdia, 54. 17003 Girona. 972.200.280

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now