Avui: 09:00-20:00 972 20 02 80 600990595

Et presentem al nostre equip

Mercè

FARMACÈUTICA TITULAR

Filla de farmacèutics i sempre ha mantingut la seva gran passió per l'ofici. Entre patchwork, llanes i altres manualitats es manté ocupada. Es desviu pels seus néts i aprofita tan com pot del seu temps per gaudir-los. Li encanta viatjar i descobrir nous pobles.

La Mercè és un pou d'experiència en salut!

Alba

FARMACÈUTICA TITULAR

Tercera generació de farmacèutics i filla de la Mercè. Li agrada cuidar-se per dins i per fora. Gaudeix del seu temps lliure amb la seva filla Joana. L'apassiona la fotografia i no deixa ni un producte sense la seva foto. A l'estiu la trobareu en remull entre immersió i immersió.

Juntament amb la Mercè fan un gran tàndem al capdavant de la farmàcia!

Dolors

FARMACÈUTICA ADJUNTA

Ja fa 16 anys que ens acompanya donant els millors consells amb un gran somriure. Intenta gaudir al màxim del seu temps amb família. Gran consellera en infantil gràcies a les seves dos filles. Li agrada mantenir-se en forma i és una apassionada de la lectura.

Segueix les seves recomanacions, segur que l'encerta!

Henar

AUXILIAR DE FARMÀCIA

La més jove de l'equip i el seu aniversari coincideix amb el dia que vam obrir la farmàcia actual. Una experta en fotografia i dibuix. És l'artista dels nostres aparadors. Gran fan del Halloween i una apassionada de l'univers Marvel.

Et rebrà sempre amb un somriure per resoldre els teus dubtes!


Preu