Avui: 09:00-20:00 972 20 02 80 600990595
Temps de lectura 1 min.

Segurament has sentit a parlar de l'oli d'argan, fins i tot, és possible que et soni haver sentit alguna cosa sobre  “l'or de la cosmètica” o “or del desert”. Però saps exactament què és? Coneixes els seus beneficis?

Aquest ingredient natural ha esdevingut un recurs molt habitual dels productes cosmètics, i és un bon aliat per a la cura del teu cabell i de la teva pell. Tot i que les seves propietats són moltes, són considerablement desconegudes encara avui dia. Intentem descobrir-les una mica més per saber com et pot ajudar en la teva rutina de cura i bellesa.

QUÈ ÉS L'OLI D'ARGAN

L'argan és un arbre endèmic d'una zona del Marroc. El fruit conté entre 2 i 3 llavors, de les quals s'obté l'oli. Aquest s'aconsegueix mitjançant un procés d'assecament dels fruits d'aquest arbre al sol. Posteriorment, s'extreuen les llavors i del seu premsat se n'aconsegueix l'oli.

 Aquest oli té molts usos, entre ells alguns relacionats amb l'alimentació. Però un dels més recurrents és, sens dubte, la cosmètica.

BENEFICIS PER A LA TEVA PELL I CABELL

L'oli d'argan compta amb un percentatge elevat d'àcids grassos essencials, àcids grassos Omega-3 i Vitamina E. La seva capacitat antioxidant ajuda que sigui un aliat davant l'envelliment de la pell.

El seu ús és apte per a tot tipus de pells, tant del rostre com del cos, i tot tipus de cabell. La hidratació, la cura d'ungles i cutícules o combatre els cabells encrespats són només alguns dels beneficis que et pot aportar l'oli d'argan.

La farmacèutica i formadora, Regina Royo t'explica més propietats de "l'or de la cosmètica" al següent vídeo. Descobreix-ne més i incorpora'l als teus hàbits de cura personal.

El pots trobar sol o com a ingredient de crema, sèrum o màscara. Consulta a la teva farmàcia com fer ús de l'oli d'argan per a un cabell i una pell sans.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris